Blu-Ray's - Digitaalvideo

Digitaal Videoprodukties Delft
Ga naar de inhoud

Blu-Ray's

Digitaliseren

Uw video-opnamen op Blu-ray


Digitaal Videoprodukties beschikt over de apparatuur om uw opnamen betaalbaar en met professionele kwaliteit op Blu-ray te branden. Met een Blu-ray haalt u een nieuwe vorm van topentertainment in huis en geniet u van de beste video- en audiokwaliteit ooit vertoond.

Wat is Blu-ray?
Blu-ray is een formaat waarmee informatie op een optische schijf wordt opgeslagen, Deze schijf heeft dezelfde afmetingen als de Cd en Dvd en wordt Blu-ray-disc genoemd. En is ideaal voor de opslag van high definition (HD) opnames en is de opvolger van de dvd.

Om een Blu-ray disc af te spelen heeft u een Blu-ray speler, een computer die Blu-ray discs kan lezen of een PlayStation met Blu-ray nodig. Dankzij Blu-ray ervaart u HD TV die vijf maal zo scherp is als de standaard dvd. Ook de audio mogelijkheden zijn subliem, denk aan de ondersteuning van 7.1 surround sound.

Kortom genoeg redenen om ons hiernaar te vragen!

Wij leveren deze scanservice uitsluitend onder voorbehoud dat aangeleverd materiaal geen inhoud bevat die als aanstootgevend kan worden ervaren of waar auteursrechten op zitten.

Mobiel: +31 (0)6 - 505 21 731 (tot 21:30 uur!)
Telefoon: +31 (0)15 - 889 22 86 (tot 21:30 uur!)
Terug naar de inhoud