Editing - Digitaalvideo

Digitaal Videoprodukties Delft
Ga naar de inhoud

Editing

Wat doen wij?

Monteren van beeldmateriaal


Het monteren van beeldmateriaal, is een tijdrovende klus. Mocht u daar ervaring in hebben, zult u dat met ons eens zijn. Heeft u geen ervaring met het monteren van beeldmateriaal, of wilt u het door een deskundige laten doen? Dan bieden wij graag onze ruime ervaring aan en zullen u aangenaaam verrassen met een boeiend eindresultaat. Waarin wij uw ideeen of verzoeken zullen verwerken.

Wij streven er dat het echte verhaal dat werkelijk de aandacht verdient, belicht wordt. Zonder toevoegingen welke niet funtioneel zijn of iets toevoegen aan dit verhaal. De gemiddelde consument gaat daar nogwel eens aan voorbij en wil de eindproductievoorzien van alle mogelijkheden waarover de montage software beschikt.

In de editsuite vindt de montage van het aangeleverde beeld- en geluidsmateriaal plaats. Wij beschikken over een editsuite op 4k niveau. Na het spotten (bekijken) van uw materiaal, maken wij met u een keuze hoe het uiteindelijke product eruit zal gaan zien. En zullen u daarvoor een vrijblijvend adviesgeven en ons voorstel toelichten.

De productie wordt vervolgens voorzien van: titels, beeldovergangen, kleurcorrecties en et cetera mits deze functioneel zijn.

Wij leveren deze service uitsluitend onder voorbehoud dat aangeleverd materiaal geen inhoud bevat die als aanstootgevend kan worden ervaren of waar auteursrechten op zitten.

Mobiel: +31 (0)6 - 505 21 731 (tot 21:30 uur!)
Telefoon: +31 (0)15 - 889 22 86 (tot 21:30 uur!)
Terug naar de inhoud