Eerbetoon Haanstra - Digitaalvideo

Digitaal Videoprodukties Delft
Ga naar de inhoud

Eerbetoon Haanstra

Bert Haanstra

Bezoek aan de heer Haanstra

In 1992 hebben wij de unieke kans gehad om onze ervaringen uit te mogen wisselen met de heer Haanstra. Na maanden van voorbereidingen en vele voorafgaande contacten met de heer Haanstra was op dinsdag 11 februari 1992 voor ons de grote dag. Onze droom ging in vervulling een bezoek aan een legende, de heer Bert Haanstra.

Op verzoek van de heer Haanstra, hebben wij eerst twee films van onszelf vertoond, de reacties hierop waren vooral positief. Daarna hebben de heer Haanstra vragen gesteld over zijn films, denk hierbij vooral aan de technische aspecten en de totstandkoming van zijn films.

Wat resulteerde in een unieke ervaring en een zéér leerzame middag. Bij het afscheid gaf de heer Haanstra te kennen dat wij als enige ooit de kans hebben gekregen om deze ervaringen op deze manier met hem uit te wisselen. Wij kijken nog vaak naar zijn films en u zult begrijpen met een heel apart gevoel.

Het gesprek hebben wij deels vastgelegd met één camera, deze opnames hebben wij gemonteerd in een privé-productie en het gesproken woord ondersteund met beelden uit de vele films van de heer Haanstra. Deze produktie hebben wij aangeboden aan de zoons van de heer Haanstra, waarop wij een dankbrief en mail hebben ontvangen.


Mobiel: +31 (0)6 - 505 21 731 (tot 21:30 uur!)
Telefoon: +31 (0)15 - 889 22 86 (tot 21:30 uur!)
Terug naar de inhoud