Reactie Opdrachtgever - Digitaalvideo

Digitaal Videoprodukties Delft
Ga naar de inhoud

Reactie Opdrachtgever

Pink Project

Reactie opdrachtgever

Keuzes maken zowel op persoonlijk als wel zakelijk vlak doe ik aan de hand van hoe iets voelt! In 1998 ben ik voor het eerst met Koos Wolf in zee gegaan tijdens ons 25th Anniversary concert in Delft, het voelde en voelt als een goed huwelijk! Het is in mijn geval erg belangrijk om met mensen te werken die begrijpen dat hetgeen ze doen opdat moment iets voor het leven is! Emotie van de uitvoerende pakken op het juiste moment, dit ook nog eens doen door er (niet te zijn) voor publiek en artiest vind ik erg knap. Koos en zijn mensen zijn daar glansrijk in geslaagt, zowel de eerste keer als wel in het Omniversum en onze laatste On The Wing Tour 2004.

Met name deze laatste was een uitdaging zowel voor ons Pink Project als voor Koos, 8 camera's per concert! High End audio freaks als stuurlui die op de wal staan, Koos en crew stonden bloot aan groot publiek
(ga daar maar eens lopen met een camera) vaak op momenten dat je een spelt kan horen vallen. En een organisator (ik dus) die failliet gaat als e.e.a. mislukt. Heavy Job man, maar een zeer gewaardeerde zoals blijkt. Het resultaat is er een die er wezen mag, mede dankzij de prachtig! geproduceerde dvd staan wij in Juni in Ahoy!

Het mooiste compliment dat ik je kan geven, heb jezelf mogen ervaren op die avond dat je mij de eerste montagebeelden liet zien van onze dvd, je liet me m’n eigen ik (Pink Project)
zien, tijdsdruk/marketing/e-mail/geldzorgen/ruziënde gitaristen waren plots vergeten.

Alles wat we samen deelden tijdens deze magische momenten zijn voor het leven vastgelegd! Respect voor een ieders professie is iets wat ik je vaak heb horen zeggen, jij hebt dat! En ik heb dat voor jouw.

Thanks Mate You did A GREAT JOB!!!!!!!

Peter Chattelin: Leadvocals/Bassguitar/Initiator Pink Project.


Voor het bezoeken van de site van Pink Project


Mobiel: +31 (0)6 - 505 21 731 (tot 21:30 uur!)
Telefoon: +31 (0)15 - 889 22 86 (tot 21:30 uur!)
Terug naar de inhoud