Reacties klanten - Digitaalvideo

Digitaal Videoprodukties Delft
Ga naar de inhoud

Reacties klanten

Klanten & Pers

Klanten Feedback:


Een vorstelijk afscheid


P.A.Th. van Dam,

Een vorstelijk afscheid is de titel van een de DVD die Koos, voor ons gemaakt heeft. Afgelopen september was een Heeroom in de leeftijd van 89 jaar gestorven.
Met 31 familieleden gingen wij hem de laatste eer bewijzen in Oostenrijk. In Oostenrijk alwaar hij in de grafkelder van het klooster werd bijgezet. Van het klooster had ik toestemming gekregen om de plechtigheden te mogen fotograferen. Achteraf wilde ik de foto's graag op DVD hebben om deze foto's zowel aan familieleden, als ook aan diverse Oostenrijkers en buitenlandse familieleden, ter beschikking te kunnen stellen. Koos liet mij zien wat de mogelijkheden waren. Hij laat de foto's gewoon leven. Fantastisch. Ik werd zo enthousiast dat ik een indeling op items maakte, zocht daar passende muziek bij, en besprak mijn wensen met Koos. Hij heeft twee versies gemaakt. Een voor de directe familieleden en een voor de buitenlandse contacten. Al met al een dierbare herinnering die zeer goed binnen de familie ontvangen is. Apart als iemand het een feest vond om naar de foto's van deze rouwplechtigheid te kijken. Betrokkene beleefde de plechtigheid geheel opnieuw.

Hieronder een paar andere reacties van familieleden:


Ja, wij hebben de DVD's en een Van Dammen Krant ontvangen. Dank voor de productie en het verzenden, ongetwijfeld een heel werk. Maar het resultaat is ernaar: een mooie en dierbare herinnering.

Wat heb ik genoten bij het terugzien. En wat heb je het geweldig in elkaar gezet met ook nog mooie muziek. Het klinkt raar maar voor mij was het een "feest" om naar te kijken. M'n complimenten en hartelijk dank.Overzetten 8mm

Beste Koos,

Zojuist het DVD materiaal ontvangen met daarop onze Single- en Super8 opnames.
We zijn zéér tevreden over het resultaat. Onze uitdrukkelijke complimenten voor de manier waarop jullie de zaak hebben aangepakt en de afwerking daarvan is top: Mooie verpakking en het ziet er allemaal zéér professioneel uit.

En wij hebben ook al reclame zitten maken dus nieuwe klanten kunnen jullie zeker tegemoet zien...als dat geen probleem is....??

Erik & CarienTrouwreportage

Hoi Koos,

Vandaag hebben wij de DVD's ontvangen van ons trouwen en nu tot 23.30 uur hebben we ze bekeken. Er is geen één woord dat beschrijft wat we van de DVD vinden, daarom maar zo:

SUPER, MOOI, FANTASTISCH, EMOTIONEEL, SFEERVOL, KIPPENVEL, TE GEK!!!


Hartstikke bedankt voor de mooie beelden van onze trouwdag. De DVD heeft ons weer even teruggebracht bij de fantastische dag die we hebben gehad. We hebben er enorm van genoten en gaan hem zeer snel aan onze familieleden laten zien. Ook de videoclip vonden wij echt supergaaf, op het nummer van Gordon, beter kon het niet!

Wij gaan nu onze oogjes dicht doen en nog nadromen van jullie beelden.

Groetjes
Kees & Patrizia van der PligtRegistatie 50e verjaardag

Geachte heer Wolf,

Middels deze brief deel ik u het volgende mede.

Als ik een product aanschaf is het zeker niet mijn gewoonte om achteraf een instantie te informeren of datgene wat ik heb aangeschaft ook tot mijn volle tevredenheid is. Uitgangspunt is immers dat verwacht mag worden dat het geleverde voldoet aan de gestelde eisen. In uw geval meen ik echter dat dit toch anders ligt, vandaar mijn schrijven.

De videoband welke ik van u mocht ontvangen, waarop vastgelegd de vroege uurtjes van mijn vijftigste verjaardag en de ontvangst door het personeel op mijn werkplek, heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen. De beeldkwaliteit, het geluid en de mix van beelden maken deze band tot een voor mij waardevolle en dierbare herinnering aan 'de dag waarop ik Abraham mocht zien'.Om die reden wil ik u c.q. uw bedrijf dan ook oprecht complimenteren met deze videoproductie. Een professioneel stuk werk wat getuigt van vakmanschap!

Met vriendelijke groeten,
Ing. C.J. Opree


Mobiel: +31 (0)6 - 505 21 731 (tot 21:30 uur!)
Telefoon: +31 (0)15 - 889 22 86 (tot 21:30 uur!)
Terug naar de inhoud